Product 0

Altijd alles willen weten over Natuurlijke Cosmetica? Nu de primeur!

 

Gefeliciteerd, jullie zijn getuige van ons allereerste blog!

Wij zijn zo enthousiast over 100% Biologische Cosmetica en de totale levensstijl hieromheen dat we willen dat iedereen hiervan kan genieten. Maar eerst meer over ons en onze natuurlijke Nonique-producten.
 

Basic by Nature

Mensen worden zich steeds meer bewust van de noodzaak van een betere wereld voor ons allemaal en willen daar dan ook hun steentje aan bijdragen. Laat dit nou net het doel zijn van Basic by Nature, die onder andere de productlijn van Nonique, 100% natuurlijke cosmetica, op de markt brengt in Nederland. 


 

Vegan 

De Nonique-producten zijn 100% natuurlijk en bovendien gecertificeerd ‘vegan’. Uiteraard worden de producten ook niet op dieren getest. De producent van Nonique heeft zelfs een lijn met geheel natuurlijke cosmetica voor dieren ontwikkeld. Een geweldige productlijn voor bijvoorbeeld honden, katten en paarden. Waarom immers wel natuurlijke producten voor de mens, maar niet voor dieren?

Noni

Het hoofdingrediënt van de Nonique-producten komt van de nonivrucht. Deze tropische vrucht zorgt voor de heerlijk verzorgende eigenschappen van de Nonique-producten. De producten worden dusdanig geproduceerd dat alle werkzame stoffen uit de nonivrucht volledig gebruikt worden.
 

Natuurlijk natuurlijk!

Ons motto is: als je het niet IN je lichaam kunt verdragen, waarom zou je het er dan OP smeren? Die zin zegt eigenlijk alles; kunstmatige ingrediënten horen niet in én niet op je lichaam. Als je het zo bekijkt, is natuurlijk eigenlijk heel natuurlijk!