Product 0

Is Natuurlijk a way of life?

 

Opkomst natuurlijke producten

De interesse in natuurlijke producten neemt enorm toe, zo blijkt uit de rapporten van onderzoekers. Mensen worden zich steeds meerbewust van wat ze eten en welke producten ze gebruiken. Een goede ontwikkeling, want zo worden we ons meer bewust van de wereld om ons heen!

 

Allergie voor cosmetica

Vrijwel iedereen gebruikt cosmetische producten, en dan ook nog meestal dagelijks. Er zijn dan ook nogal wat mensen die hiervan ongewenste (huid)reacties krijgen. Dit loopt dan uiteen van milde tot soms ernstige huidreacties.

 

Waardoor ontstaat een allergische reactie door cosmetica?

Er zijn een aantal allergenen die verantwoordelijk kunnen zijn voor een cosmetica allergie. Dit zijn onder andere parfum grondstoffen, conserveringsmiddelen, lanoline en UV-filters. De Nonique-producten zijn vrij van al deze allergenen, en worden zelfs aanbevolen voor een gevoelige of probleemhuid.

Allergische reactie door conserveringsmiddelen in voedsel

Steeds vaker hoor je mensen over vage klachten. Deze worden dan door artsen vaak geschaard onder de noemer “stress”. Echter, veel mensen hebben er baat bij om qua voedsel terug te gaan naar de basis. Natuurlijke, biologische producten eten en drinken heeft vaak een enorm positief effect op lichaam en geest. In ons voedsel zitten veel stoffen die onze gezondheid vaak niet ten goede komen.

 

Natuurlijk, a way of life!

Niet alleen het eten en drinken van natuurlijke producten komt onze gezondheid en goede, maar het gebruik van natuurlijke cosmetica maakt het plaatje compleet. Dus: Natuurlijk is a way of life!