Product 0

Jouw huid en jezelf ‘in shape’ voor de zomer!

Jouw huid en jezelf ‘in shape’  voor de zomer!

Het is al weer april: voor dat je het weet is de zomer al weer aangebroken en komt voor velen van ons dat ‘bikini-momentje’ er weer aan: de harde confrontatie met de winterkilo’s ☹. Die bleke huid helpt dan ook niet echt om je lekkerder te voelen….

 

Klaar voor de start?

Dit jaar moet het anders, hoor ik je denken! Die zin hebben wij ook al menig jaar geroepen, maar het wordt tijd dat dit eindelijk eens gaat gebeuren. Dus: opletten wat je eet, voldoende water drinken, meer bewegen en vooral je huid goed verzorgen: het devies is en blijft: reinigen én smeren, smeren, smeren. Door de warmere lucht kun je immers een drogere huid krijgen. Zorg dus dat je voldoende water drinkt, waardoor je vochtgehalte op peil blijft! Bedenk daarbij dat koffie, frisdrank en alcohol vocht aan je lichaam onttrekken. Producten om je huid soepel te houden en te reinigen vind je op www.nonique.nl.

 

Een goed begin is het halve werk!

Ontbijten is zo belangrijk! We weten het allemaal, maar vaak in de haast schiet het er bij in. Probeer toch even tijd te maken voor een ontbijtje, want daardoor wordt je lichaam aan het werk gezet. Vaak heb je daardoor meer energie, heb je minder behoefte aan tussendoortjes en kun je er dus beter tegenaan!

 

Voorkom de JOJO!

Met de bikini-stress in gedachten hebben velen van ons de neiging om veel minder te gaan eten. Door zo’n crash-periode is je gehele stofwisseling van slag, en zul je snel weer aankomen. Vaak ben je na een tijdje weer zwaarder dan voordat je begon, heel frustrerend. Zorg dus dat je genoeg eet, maar wees bewust van WAT je eet én drinkt. Door er ook nog meer bij te bewegen, kun je er voor zorgen dat je dit jaar wel je bikini past, een stralende huid hebt en dat je je bovendien goed voelt! Gaan jullie ook de uitdaging aan?