Product 0

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken?

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken?

Iedereen weet wel dat een gezichtsmasker goed is voor je huid, maar wat doet het nou precies? Wanneer je een masker opbrengt, sluit je eigenlijk de huid af waardoor warmte en vocht worden vastgehouden. Op deze manier krijg je een betere doorbloeding van de huid, waardoor je meer zuurstof vasthoudt en dus de huidcellen actiever worden en gifstoffen sneller worden afgevoerd.

  

Zwarte puntjes?

We kennen ze allemaal wel: zwarte puntjes bij je neus, voorhoofd en kin. Dit heten officieel mee-eters, maar het zijn in feite verstopte haarzakjes die zichtbaar zijn aan de oppervlakte van de huid. Erg appetijtelijk zien ze er niet uit, maar hoe kun je deze nu het beste verwijderen? Het toverwoord is: reiniging! Zorg ervoor dat je gezicht grondig schoon is, dat is eigenlijk altijd het belangrijkste. Maar dit is vaak niet genoeg. Er is sinds kort een nieuw product op de markt van YEAUTY, de producent van NONIQUE; een masker speciaal voor deze zwarte puntjes, het Black Head Peel-off mask, een vegan product dat ook geschikt is voor de gevoelige huid. Gebruik dit masker 1 tot 2 keer per week en je zult verbaasd zijn van het resultaat! Binnenkort meer info over dit geweldige masker! Houd de site in de gaten!

 

 

Lekker zo’n masker, maar welke moet ik kiezen?

Net als bij dag- en nachtcrèmes geldt ook hier: kies een masker dat bij je huidtype past. Heb je een droge huid, dan kun je het beste een crème masker kiezen, dit werkt vochtinbrengend en is als een soort dagcrème. Bij een vettige huid kun je weer beter een kleimasker gebruiken; de klei zorgt ervoor dat het overtollige talg en onzuiverheden geabsorbeerd worden.

 

Neem de tijd!

Wanneer je een masker opbrengt, neem dan lekker de tijd om het te laten werken. Ga niet proberen het masker sneller te laten drogen door bijvoorbeeld met een föhn te gaan werken. Klinkt misschien raar, maar het gebeurt echt. Dit is niet bevorderlijk voor de werking van een masker. Ga gewoon even lekker in de relax-modus en laat het masker zijn werk doen!