Product 0

Laat het voorjaar maar komen!

 

Laat het voorjaar maar komen!

De eerste lammetjes zijn al weer geboren, de dagen worden langer en er wordt zelfs al weer af en toe genoten van het voorjaarszonnetje, heerlijk!

Zin in een oppepper?

Van oudsher is het voorjaar een reden om je huis grondig op te ruimen en schoon te maken, de zogenaamde voorjaarsschoonmaak. Na de donkere en koude wintermaanden van veelal binnen zijn en de droge lucht van de verwarming, wordt het weer tijd om lekker naar buiten te gaan. Je huid kan daarom ook wel een voorjaarsschoonmaak gebruiken!

 

Scrubben!

Je opperhuid zit vol met dode huidcellen. Na de gewone reiniging van je huid kun je met een fijne scrub de nog aanwezige dode huidcellen verwijderen, waardoor de bloedcirculatie extra op gang komt. Zo kunnen hydraterende bestanddelen veel beter opgenomen worden waardoor je een glanzende en gladde huid krijgt. 

Vergeet je handen niet!

Ook je handen zijn na de koude winterdagen toe aan de lente, vergeet ze niet! Een lekkere scrub en een goede handcrème maken korte metten met je ruwe winterhanden en maken ze weer heerlijk zacht. Gebruik voor je lichaam een lekkere bodylotion en je bent weer helemaal klaar voor het voorjaar!