Product 0

Natuurlijke voornemens 2017!

 

Natuurlijke voornemens 2017!

We zijn al weer aangekomen aan het einde van het jaar; een tijd van bezinning en goede voornemens. Gezonder eten, bewusterleven en minder stress staan steevast hoog in de lijst van goede voornemens. Helaas zijn vaak na een aantal weken de meeste voornemens al weer 'vergeten' en vervallen mensen weer in hun oude patroon.

 

Ga jij je dit jaar wel aan je goede voornemens houden?

Om die goede voornemens vol te houden, moet je het voor jezelf wel realistisch maken. Dus bijvoorbeeld niet jezelf gaan uithongeren om af te vallen, maar probeer bijvoorbeeld eerst eens om na het avondeten niet meer te snoepen. Wanneer je je hebt voorgenomen je huis eens grondig op te ruimen, neem je dan voor om 1 kamer per week aan te pakken in plaats van het hele huis in 1 week te 'schonen'. Bewuster leven is wat dat betreft een makkelijkere stap; je wilt meer aandacht voor mens, dier en natuur. Biologisch eten is bijvoorbeeld één ding, maar het gebruik van natuurlijke en duurzame producten is ook een belangrijk gegeven.

 

Natuurlijke producten, een goed gevoel!

Producten die zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ingrediënten worden steeds populairder; mensen worden zich steeds meer bewust van wat er eigenlijk in bepaalde producten zit of hoe bepaalde producten worden gemaakt. Dat is een goede ontwikkeling, want hoe beter je daarvan op de hoogte bent, hoe sneller je zult kiezen voor natuurlijk! En natuurlijk hoeft absoluut niet duur te zijn; de Nonique-producten zijn 100% natuurlijk en bovendien heel betaalbaar. Kijk gerust rond op onze site, en lees eens hoe onze producten worden gemaakt; naast natuurlijk hebben onze producten ook nog eens het stempel 'fair trade'.

 

Nonique wenst je een goed uiteinde en een natuurlijk 2017!