Product 0

Ook zo toe aan het voorjaar? Verzorg de 3 H’s!

Ook zo toe aan het voorjaar?

Afgelopen maand kwamen we toch aardig in de buurt van een elfstedentocht, maar helaas duurde de kou net niet lang genoeg om een solide laag ijs te vormen. De winter zal nog een paar dagen proberen zich te laten gelden, maar dan wordt het toch echt tijd voor het voorjaar! De kou heeft bij velen van ons wel z’n sporen achtergelaten: een droge huid, pluizig en droog haar en vaak uitgedroogde handen. Dat vraagt dus om een oppepper van huid en haar dit voorjaar!

 

Verzorg de 3 H’s!

Huid, haar en handen: zorg ervoor dat deze drie klaar zijn voor het voorjaar! Verzorg je haar met een verzorgende shampoo en conditioner, zodat het klaar is voor de eerste voorjaarszon. Geef daarna je huid een heerlijke oppepper door de dode huidcellen te verwijderen en daarna met een heerlijke dagcrème en bodylotion te verzorgen. Tot slot voed je je handen met een rijke handcrème, zodat voor jou het voorjaar kan beginnen!

Vegan verzorgingsproducten, natuurlijk goed!

We merken dat het ‘vegan’ denken steeds normaler wordt; steeds meer mensen zien de voordelen van natuurlijke cosmetica en als het dan qua prijs niet uitmaakt, waarom dan eigenlijk niet? Het is gewoon een kwestie van doen! Ga dus naar www.nonique.nl en zorg ervoor dat je de 3 H’s weer natuurlijk mooi maakt!