Product 0

Ook zo'n last van een droge huid?

 

Ook zo’n last van een droge huid?

Het is weer herfst, en ook al is dat aan de temperatuur nog niet altijd te merken, we zitten toch al weer in november. Dus wordt het weer tijd om ons te wapenen tegen de elementen; door de kou en regen voelt de wind vaak guur aan en daardoor ontstaat weer sneller een droge huid; oftewel: extra verzorging graag!!

 

Paraffine, wat doet het eigenlijk?

Wat vaak gebeurt bij handcremes is dat de crème heel langzaam intrekt. Voor veel mensen een irritatie, want al je iets vastpakt is alles kleverig. Dit langzaam intrekken komt met name door de aanwezigheid van paraffine; dit blijft veelal op de huid zitten en verzorgt de huid dus niet maar sluit deze juist af. De paraffine zorgt ervoor dat er een laagje op de handen komt; er kan niets in en ook niets uit; het heeft verder geen werking behalve dat het goed smeerbaar is en zacht aanvoelt. De handcrèmes van Nonique bevatten dit bestanddeel niet, ze zijn immers 100% natuurlijk. De crème trekt snel in en verzorgt de huid op natuurlijke wijze. Droge handen behoren tot het verleden!

 

Goede gezichtscrème, een must dit seizoen!

Voor het gezicht geldt uiteraard hetzelfde; door de 100% natuurlijke bestanddelen trekt de gezichtscrème snel in en verzorgt de huid van binnenuit, en zorgt bovendien voor een goede bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Weet dus wat je smeert en zorg zo voor een optimale verzorging!