Product 0

Basic by Nature: vegan a way of life

Als echte vegan beauty liefhebbers zijn wij constant op zoek naar merken die ons groene hart sneller laten kloppen. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van de ingrediënten van hun verzorgingsproducten, vandaar dat de merken NONIQUE, IDUN en YEAUTY ons na aan het hart liggen. Deze producten zijn natuurlijk, veelzijdig en fascinerend. Door de kracht van het weglaten is er meer ruimte voor de ingrediënten die voor de huid echt belangrijk zijn.


NONIQUE producten zijn veganistisch, 100% biologisch, vrij van ingrediënten op basis van minerale oliën, aardolieproducten, palmolie, paraffine, parabenen, P.E.G.'s, siliconen en kunstmatige en synthetische geur- en kleurstoffen. Ook onthoudt het merk zich volledig van dierenleed en dierproeven en is op duurzame, fairtrade wijze verkregen en geproduceerd op de eigen plantage in Panama. Aangezien verschillende huidtypen verschillende behoeftes hebben, biedt NONIQUE drie speciaal op elkaar afgestemde verzorgingslijnen: Luxurious, Intensive en Extreme Energy. 
IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. IDUN Minerals bestaat onder andere uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s en nailpolish.YEAUTY is de producent van het merk NONIQUE. Onder de eigen naam YEAUTY produceren zij ook de reinigingsmaskers, die uiteraard in de prachtige productenlijn niet kunnen ontbreken.